Posts by Little Devil

  Navn Pris Dragemønter Bemærkninger Dato Restriktion/Begrænsninger
  RUBY Server Adgang
  250
  Med denne genstand får du adgang til RUBY serveren med den konto hvorfra karateren der har købt den er.
  03.08.2022 10:00 - permanent Ikke på Steam
  Ikke på Tigerghost, AE, GR, RU servers
  Kan kun købes en gang pr. konto
  Kun muligt at købe hvis du ikke allerede har normal server adgang
  RUBY BonusAdgang 800 Med denne genstand får du adgang til RUBY serveren med den konto hvorfra karateren der har købt den er.
  Du får også tidlig adgang til serveren, en uge før officiel start.
  Med bonus adgang, kan du også nyde en gratis genstandspakke hver 30 dag i 6 måneder.
  Hent dette i shoppen med en karakter der har RUBY server adgang.
  De 30 dage tæller fra sidst du hentede din sidste pakke, så hvis du misser måske den maksimale nummer af 6 pakker.
  03.08.2022 10:00 - permanent
  Ikke på Steam
  Ikke på Tigerghost, AE, GR, RU servers
  Kan kun købes en gang pr. konto
  Kun muligt at købe hvis du ikke allerede har normal server adgang
  RUBY Bonus Opgradering 550 Har du allerede RUBY server adgang men ønsker at opgradere til Bonus? Så har du muligheden ved at vælge denne genstand og opgradere din din adgang for den konto hvorfra karakteren der køber den er. Du får så også tidligt adgang til serveren en uge før den officielle start.
  Med bonus adgang, kan du også nyde en gratis genstandspakke hver 30 dag i 6 måneder.
  Hent dette i shoppen med en karakter der har RUBY server adgang.
  De 30 dage tæller fra sidst du hentede din sidste pakke, så hvis du misser måske den maksimale nummer af 6 pakker
  03.08.2022 10:00 - permanent Ikke på Steam
  Ikke på Tigerghost, AE, GR, RU servers
  Kan kun købes en gang pr. konto
  Kun muligt at købe hvis du allerede HAR normal server adgang, Men IKKE Bonus adgang

  Kære spillere,


  i morgen d. 25.05.2021, vil følgende genstande være tilgængelige i Item Shoppen.

  Navn Pris Indhold
  Premiums Butikkens Tilfældige Boks
  19 --> 14 DM
  Premium shop tilfældig varighed (6 timer - 28 dage)
  Porfyrsk Mirakel Kiste
  35 DM
  Crescent Moon Ring 7d
  Ring of Joy 7d
  Hero’s Medal 7d
  Equus Porphyreus 15d
  Nazar Amulet 7d
  Erfarings Ring +200 3h
  Erfarings Ring 3h
  Erfarings Ring 10h
  Erfarings Ring 1h
  Erfarings Ring 30m
  Erfarings Ring 1h
  Potion of Ascension 3h

  announcement_metin2_it_79c08168dcab9920187b81acc3cccf99.jpg


  Kære spillere,


  i morgen d. 24.05.2021, Følgende genstande vil være på tilbud i Item Shoppen.

  Navn Pris Indhold
  Bronze boks 24 --> 18 DM
  • Tredje Hånd 1 dag
  • Erfaringsring 1 dag
  • Tyvens Handsker 1 dag
  • Lykkens Medalje 1 dag
  Sølv Boks 59 --> 45 DM
  • Tredje Hånd 3 dage
  • Erfaringsring 3 dage
  • Tyvens Handsker 3 dage
  • Lykkens Medalje 3 dage
  Guld boks 219 --> 165 DM
  • Tredje Hånd 15 dage
  • Erfaringsring 15 dage
  • Tyvens Handsker 15 dage
  • Lykkens Medalje 15 dage
  Diamant boks 349 --> 262 DM
  • Tredje Hånd 30 dage
  • Erfaringsring 30 dage
  • Tyvens Handsker 30 dage
  • Lykkens Medalje 30 dage


  Med venlig hilsen

  Dit Metin2 Team

  Kære Spillere,


  For et par dage siden meddelte vi, at vi ville starte en grundig undersøgelse af de seneste Cheatbloker opdateringer efter vi har modtaget en øget mængde feedback fra vores samfund vedrørende potentielle falske positive i den seneste udelukkelse bølge.


  Under gennemgangen af resultaterne bemærkede vi et par uregelmæssigheder i specifikke tilfælde, der krævede yderligere test.

  Vi stoppede straks systemet og fjernede alle ventende udelukkelser fra køen. Processen var kompleks og krævede en stor indsats - nogen af vores kolleger arbejdede kontinuerligt med dette i over 40 timer - men det lykkedes os endelig at gengive en falsk positiv fort at verificere nogle af påstandene og være i stand til at tage yderligere handlinger. Selvom langt størstedelen af udelukkelserne er blevet bekræftet som korrekte, ville det have taget for lang tid at genkontrollere af hver enkelt, og vi ønskede at undgå at udelukke berørte spillere i en længere periode. Derfor besluttede vi at fjerne alle udelukkelser og tilknyttede strikes, der stammer fra de seneste Cheatblocker opdateringer, der går tilbage til december 2020.


  I dag vil vi give dig endnu en opdatering om situationen med yderligere indsigt, når vi ser sammen på fremtiden. Først og vigtigst af alt vil vi undskylde alle spillere, der blev opdaget fejlagtigt, og som er blevet negativt påvirket af dette. Som tidligere nævnt har hensigten bag Cheatblocker altid været at tjene vores fantastiske globale samfund i vores forsatte bestræbelser på at bekæmpe botting og snyd. Der har vi svigtet mange af jer, og det beklager vi oprigtigt.


  I lyset af den nylige testning og analyse, er resultatet af vores undersøgelse af sagen, og givet i betragtning af det faktum, at vores samfund ikke stoler på systemet, har vi besluttet at afbryde brugen af Cheatblocker permanent som en af de foranstaltninger, vi bruger til at bekæmpe botting. Som resultat fjerner vi også Cheatblocker udelukkelserne og tilknyttet strikes, der er udstedt inden december 2020 på konti, der bliver fundet under den igangværende vurdering. Berørte spillere modtager en e-mail, når deres konto er blevet genaktiveret, og vil blive kompenseret i den nærmeste fremtid. Desværre kan vi ikke sende e-mails til Steam brugere.

  :!:Der er ikke behov for at indsende supportticket til denne sag, da teamet allerede er hårdt på arbejde med at se på alle typer sager.


  For at være klar, vil vi ikke afslutte vores bestræbelser på at bekæmpe bots. Vi har en række processer til rådighed, der har vist løbende lovende resultater. Når vi bevæger os fremad, forsætter vi med at fokusere på disse i stedet for brugen af Cheatblocker og dens opdateringer. Disse værktøjer er udviklet internt og ikke af en anden virksomhed, hvilket giver os større kontrol over dom samt bedre indsigt i disse systemer.


  Derudover vil vi revurdere vores interne processer og sætte nogle ekstra sikkerhedsforanstaltninger på plads for at forhindre, at noget lignende sker igen med udelukkelses fejl.


  Mange af jer har spurgt, hvorfor det tog os så lang tid at reagere og er utilfredse med den støtte, I har fået i denne sag. Da dette er et komplekst emne, er det ikke let at give dig et kort svar. desværre var vi aldrig i stand til at frembringe falske positive ved vores ende, indtil nu. Lige siden systemet blev introduceret, har vi været i forsatte, detaljeret drøftelser med udvikleren af systemet for at eliminere potentielt falske positive og sikre integriteten af udelukkelserne på grund af den anvendte detektionsmetode.


  Vi vil understrege, at vores Community Mangers, Support og Teams tog din feedback alvorligt, grundigt kontrollerende dine sager, indsamlede så mange oplysninger som muligt og videresendte dem til de ansvarlige personer. Da udvikleren af systemet sikrede os, at alt fungerede efter hensigten, og vi ikke kunne producere falske positive ved vores ende, besluttede ledelsen at forsætte med systemet og ikke fjerne nogen af de striks det var givet. I sidste ende stolede mere på systemet, end vi skulle have.


  Der er egentlig ikke nogen passende kompensation for at kompensere for den tillid, som nogle spillere måske har mistet til os. Vi forsøgte dog vores bedste for at komme med noget, der forhåbentlig vil fungere for alle. Kompensationen gives i flere trin i løbet af de næste par uger for at reducere den samlede varighed af den ugentlige vedligeholdelse. Desværre kan de stadig tage lidt længere tid end normalt.


  Følgende kompensation gives til berørte spillere:

  • Berørte spillere vil modtage en kompensationspakke, der leveres til deres lager under denne uges vedligeholdelse.
   • Spillere, der blev udelukket i løbet af marts 2021, modtager: 1x Manny (7d), 1x Gryph (15d), 1x Personlig Premium Shop (7d), 1x Amulet of Eternal Love (15d), derudover føjes Premium Buff til kontoen i 7 dage.
   • Spillere, der blev udelukket inden marts 2021, modtager: 1x Manny (15d), 1x Gryph (30d), 1x Personlig Premium Shop (15d), 1x Amulet
    of Eternal Love (30d), derudover føjes Premium Buff til kontoen i 30 dage. Bemærk, at konti, der er udelukket inden december 2020, modtager deres kompensation under en af de næste vedligeholdelser, efter at deres konti er blevet genaktiveret.
  • Døde kæledyr fra æg genoplives i denne uge for udelukkelser, der går tilbage til december 2020, hvis kæledyret blev født før og døde under udelukkelsen. Varigheden af udelukkelsen føjes til kæledyrets fødsel og dødstid. Døde kæledyr fra konti, der er udelukket inden december 2020, genoplives under en af de næste vedligeholdelser, efter deres konti er blevet genaktiveret.
  • Vi ser i øjeblikket stadig på at udvide varigheden af andre vare også hvor det er muligt. Desværre vil dette stadigvæk tage noget tid. Vi giver yderligere oplysninger om dette, så snart vi kan.

  Igen undskylder vi oprigtigt ulejligheden og håber, at du forbliver en del af vores samfund. Tak, fordi du gjorde opmærksom på disse fejl, og forsæt med at gøre det. Vi lytter altid til jer alle og snakker med udviklerne - selvom det nogle gange tager et stykke tid for dig at se resultaterne.


  Med venlig hilsen

  Dit Metin2 Team

  Hej Metin2 spillere,


  Den 17/02 vil der være en Forum vedligeholdelse mellem kl. 08.30 og ca. 10.00.

  Her vil der blive udskiftet noget hardware.


  Forum vil derfor ikke være tilgængelig i dette tidsrum.


  Vi beklager ulejligheden.


  Mvh.

  Dit Metin2 Team

  Kære spillere


  På onsdag D. 02.12.2020 fra kl 11.00 vil vi have en vedligeholdes af Forum.

  Dette betyder forum vil være nede i 5 - 30 minutter.

  Vi beklager ulejligheden


  //Dit Metin2 Team

  message from MaxRojale on Discord.

  "All servers are going down for maintenance today at 2pm CET (in about 30 minutes). A hotfix will be applied that should resolve several issues that have been present since Update 20.5 was released."

  Kære Community,

  Det er tid til at forene tropperne og undersøge verden sammen – vi sammenlægger servere og bringer Metin2’s spiller tættere sammen. Mød nye allieret og udforsk nye fjender!

  Server sammenlægningen vil finde sted D. 11/8/2020.


  Server Sammenlægning

  Følgende Servers vil blive lagt sammen:

  Anima + Columba → Anima

  Sodalitas + Communio → Sodalitas


  Efter sammenlægningsvedligeholdelsen, kan du selv bestemme hvornår du vil forsætte med sammenlægningen. Så snart du logger på første gang, vil du automatisk blive placeret I køen for sammenlægningen.


  Hvordan forbereder jeg mig

  Læs venligst FAQ I forvejen for at forberede dig selv ordentligt før sammenlægningen. De mest vigtige detaljer er opsummeret neden for:


  Karakter

  Ingen karakter vil blive slettet. Alle karakter tilhørende en konto vil blive flyttet.


  Rige Skifte Event

  Hvis du havde en karakter i forskellige riger før sammenlægningen, de vil blive tildelt det samme rige (valgt tilfældigt) på den sammenlagte server. Hvis du utilfreds med dit nye hjem, brug så muligheden for Rige skifte Event efter sammenlægningen. For 30 dage kan du finde NPC Heuk-Young stående omkring i den første by. Snak med ham for at få en fri flytning til et andet rige pr. Konto.


  Genstande

  Alle genstande og gear i dit lager, inventar eller har på dig vil alle blive flyttet til dit Item shop lagerrum under sammenlægningen. Hvis du var i færd med at få en 6. Eller 7. bonus tilføjet til dit gear ved en NPC, vil du modtage et hver gear og materialer, vil disse blive lagt i item shop lagerrummet. Hvis du har brugt nogen additiver, vil du få et antal små additiver svarende til procentværdien.


  Kæledyr System

  For at minimere risikoen med dit kæledyr, vil vi opfordre dig til at fodre dem og placere dem i en transport boks i tiden op til sammenlægningen. Bagefter vil du kunne samle dem op fra item shop lagerrummet.


  Orden og Ordens Områder

  Alle orden medlemmer ud over ordenlederen vil blive fjernet fra ordenen, og vil skulle joine igen efter sammenlægningen, forudsat at de er i samme rige.

  Alle orden områder vil redistribueret efter sammenlægningen. For at sikre alle en fair chance for den bedste lokation, vil vi ikke aktivere orden områderne før 7/8 – så vær hurtig og få din favorit lokation!


  Bryllup

  Desværre vil alle bryllupper blive annulleret uden undtagelse. Forlovelsesringen og Yang betaling vil blive refunderet.

  Hyg jer på den nye server! Dit Metin2 Team

  announcement_metin2_it_affe259e6b7fc10ac0c2a271d22c67d4.jpg


  Kære Spillere,


  Start Dato: 16.06.2020 00:00

  Slut Dato: 01.07.2020 00:00

  Navn Pris Holdbarhed/Note
  Equus Nocturnus 75 DR
  7 Dage
  Nirvana Dragon 75 DR
  7 Dage
  Unicorn 75 DR
  7 Dage
  Equus Nocturnus 35 DR
  3 Dage
  Nirvana Dragon 35 DR
  3 Dage
  Unicorn 35 DR
  3 Dage
  Raging Heart 109 DR
  15 Dage
  Bao Bao 109 DR
  15 Dage
  Pink Peacock 109 DR 15 Dage
  Avalon Armour+ (Silver) 69 DR
  15 Dage, Mand
  Avalon Helmet+ (Silver) 69 DR
  15 Dage, Mand
  Avalon Armour+ (Silver) 69 DR
  15 Dage, Kvinde
  Avalon Helmet+ (Silver) 69 DR
  15 Dage, Kvinde
  Blood Vampire Helm+ (Red) 69 DR
  15 Dage, Mand
  Blood Vampire+ (Red) 69 DR
  15 Dage, Mand
  Blood Lamia Helm+ (Red) 69 DR
  15 Dage, Kvinde
  Blood Lamia+ (Red) 69 DR
  15 Dage, Kvinde
  Costume Bonus Transfer 97 DR
  5 pr. uge pr. konto
  (Ikke at forveksle med den permanente
  version til 129 DR, tilgængelig en gang om ugen)
  Aquarian Blade+ 59 DR
  15 Dage
  Aquarian Dagger+ 59 DR 15 Dage
  Aquarian Bow+ 59 DR
  15 Dage
  Aquarian Glaive+ 59 DR
  15 Dage
  Aquarian Bell+ 59 DR
  15 Dage
  Aquarian Fan+ 59 DR
  15 Dage
  Aquarian Claws+ 59 DR
  15 Dage

  Dit Metin2 Team