Vier Ramadan met Ons!

 • announcement_metin2_de_b11779903067cf8f5c5d8c62ed289a1b.jpg
  Dit jaar vieren we opnieuw Ramadan in Metin2! Naast het Ramadan Evenement zijn er ook nog eens meer ERV en geweldige shop-aanbiedingen om naar uit te kijken. Doe mee en geniet van sprookjeskostuums, mysterieuze rijdieren en meer!

  Evenementduur:

  • Start evenement: 27 april, middernacht CEST
  • Einde drops en uitverkoop van evenement-items: 24 mei, 23:59u CEST
  • Zegeningsfruit inruilen: vanaf 25 mei, middernacht CEST
  • Einde evenement en shopaanbiedingen: 28 mei, 23:59u CEST

  Ramadan Evenement

  Toon je vrijgevigheid: help en voorzie de vastende burgers van brood en vijgen en presenteer je donaties op een mooi bord – zie je goede daden evengoed weer beloond worden! Brood en vijgen kunnen gevonden worden in de evenement-UI.

  Plus breng regelmatig een bezoekje aan de Historicus en verdien rijtijd op het Zwarte Paard voor jouw toewijding aan het einde van Ramadan. Wissel het Zegeningsfruit in en maak je zadel gereed!

  Hoeveelheid Zegeningsfruit Rijtijd
  5 tot 10 7 Dagen
  11 tot 19 15 Dagen
  20 tot 27 30 Dagen
  28+ 60 Dagen

  Meer ERV

  Tijdens het Festival van het Vasten vanaf 2 mei om middernacht tot 4 mei 23:59u CEST ontvang je +200% ERV – doe neem deel aan de strijd en ontvang bergen aan ervaring!

  Ramadan in de Item Shop:

  Vanaf 27 april zijn er zowel vertrouwde als splinternieuwe Ramadan-aanbiedingen te ontdekken in de item shop.

  • Word een Woestijnmaankrijger en zet de bijpassende Goudenzoomtulband met trots op. Plus laat je vriendelijke witte Angorakat je vergezellen in de strijd met enkele krachtige setbonussen!
  • Verdien fantastische rijdieren zoals de Samsara Draak, Eenhoorn, Equus Nocturnus, Zwarte Strijdtulu, Vecht Wolf en meer.
  • Rad van Bestemming: Beproef jouw geluk en tart het lot vanaf 27 april tot 5 mei en win spannende prijzen zoals het Nazar Amulet, Manny (de mammoet) en de Aura Outfit.

  Wij wensen je een Prettig Ramadan, Het Metin2 Team