Evenement: Ritueel van Bloed

 • announcement_metin2_pt_379bd4c3171d92380ac20d41f3e2aca5.jpg  De wolken boven de drie koninkrijken worden gewassen in de donkerste karmijnrode tinten. Een reusachtig offeraltaar verschijnt in elk van de drie hoofdsteden en bij Cape Drakenvuur. Bezoek dit Altaar van Bloed en voltooi de taken die het je oplegt... prachtige beloningen wachten op je!


  **Duur**

  * Start: 9 september 2021 om middernacht (CEST)

  * Einde drops: 30 september 2021 om 23:59u

  * Einde evenement: 1 oktober 2021 om 23:59u


  ## Hoe werkt het:

  Elke speler met een karakter van level 30 of hoger kan deelnemen.


  ### Voltooi de Quest

  Bezoek het altaar en voltooi de evenement-quest om het Bloedoffer-effect te verdienen. Elke dag zijn er vier verschillende quests waarvan je er ééntje willekeurig toegewezen krijgt. Om deze quest te voltooien moet je 10 stuks van een bepaald materiaal (bijv. IJsbollen+, Slangen Staarten, Roestige Messen etc.) naar het altaar brengen.


  ### Oogst Zielen

  Wanneer je monsters doodt terwijl het Bloedoffer-effect actief is, heb je een bepaalde kans om hun zielen te oogsten. Met een normaal Bloedoffer kun je tot 20 zielen verzamelen. In de item shop vind je ook een Zeldzaam Bloedoffer waarmee je tot 150 zielen kunt verzamelen en waarmee ook de kans waarmee de zielen vrijkomen stijgt.

  Zodra je het maximale aantal zielen (20 of 150) hebt geoogst worden ze automatisch afgeleverd bij het altaar en zal het Bloedoffer-effect verdwijnen.


  ### Speel Zielen Roulette

  Je kunt deze zielen dan gebruiken om Zielen Roulette mee te spelen. Elke ronde vereist 50 zielen en 250.000 Yang. Naast nog andere items kun je uitkijken naar het volgende:

  * Kracht Lolly

  * Zon Elixer (G)

  * Tijdspiraal (20%)

  * Huisdier Kist

  * Wu Gordel (basis)

  * Hai Gordel (basis)


  Als je minstens 4000 zielen gebruikt hebt kun je gedurende één uur een roulettetafel vrijspelen met speciale beloningen. Naast nog andere items kun je uitkijken naar het volgende:

  * Draken Bot Oorbellen

  * Tijger Bot Oorbel

  * Vlam van de Draak (B)

  * Rode Baby Huashin Kist

  * Ring van Dodelijke Kracht

  * Redux Boekdeel


  Geniet van het evenement!

  Het Metin2 Team