Win Waardevolle Kisten tijdens het Okey Evenement!

 • announcement_metin2_de_80c151a270d3464d5401fb9576ccc047.jpg
  Van 10-8-2021 (middernacht CEST) tot 2-9-2021 (23:59 CEST) heb je de kans om onze minigame te spelen die gebaseerd is op het Turkse spelletje Okey. Voordat je kunt beginnen moet je nog wel een kaartenset samenstellen. Vervolgens kun je, met een beetje geluk en enkele slimme zetten, punten verdienen om waardevolle prijzen te verdienen.

  Maar dat is nog niet alles! Omdat we een Tombola doen met fantastische prijzen, wachten er enge shopaanbiedingen en nog veel meer op je.

  Het Okey-spel

  Versla monsters om kaarten te verkrijgen. Wanneer je eenmaal 24 okeykaarten verzameld en opgestapeld hebt, ontvang je automatisch een Okey Kaartenset en kun je beginnen met spelen. Voordat je een spelletje kunt spelen moet je er ook zeker van zijn dat je een set hebt en ook nog eens 30.000 Yang.

  Het doel van het spel is om combinaties te creëren van sets en runs:

  • Een set bestaat uit kaarten van dezelfde waarde (bv. 7, 7, 7). Hoe lager de waarden van een kaart, hoe minder punten je ervoor ontvangt.
  • Een run bestaat uit minstens drie kaarten met opeenvolgende nummers (bv. 6, 7, 8). Hoe lager de waarden van een kaart, hoe minder punten je ervoor ontvangt. Runs van dezelfde kleur leveren je meer punten op dan die van verschillende kleuren.

  Prijzen

  Na het uitspelen van een potje worden de prijzen rechtstreeks in je inventaris afgeleverd. De kisten bevatten nuttige items van hoge kwaliteit voor jouw held – bijvoorbeeld: de Ring van Dodelijke Kracht, Cor Draconis (Mystiek) en nog veel meer!

  Topscore

  Wil jij de boeken in gaan als een winnaar? Probeer dan de topscore te verslaan! Dit geeft je de kans om meer kisten te winnen. Je kunt de topscore bekijken aan de Okey Speltafel. De prijzen voor het behalen van de topscore kunnen vervolgens opgehaald worden na het einde van het evenement:

  • Voor de 1ste plaats ontvang je 10x een Gouden Okey Kist.
  • Voor de 2de plaats ontvang je 5x een Gouden Okey Kist.
  • Voor de 3de plaats ontvang je 3x een Gouden Okey Kist.
  • 4de tot 10de plaats ontvang je 1x een Gouden Okey Kist.

  Spelinstructies

  1. Klik met de linkermuisknop op de stapel kaarten om de eerste vijf kaarten te onthullen.
  2. Verdien punten door drie kaarten te selecteren. (Noot: Linkermuisknop = kaart selecteren, rechtermuisknop = kaart definitief afleggen)
  3. Hoe meer punten je hebt behaald aan het eind van het spel, hoe hoger je prijs zal zijn.

  Opmerking

  1. Je kunt je spel te allen tijden pauzeren door op de "ESC"-toets of de "X"-toets te drukken. Van wereldkaart veranderen of teleporteren beëindigt je huidige spel!
  2. Een afgelegde kaart kan niet hersteld worden, dus kies verstandig!
  3. Een geannuleerd potje wordt niet terugbetaald! Bepaal dus vooraf of de locatie van het spel meteen de juiste is.
  4. De Okey Speltafel verdwijnt zeven dagen nadat het evenement afgelopen is uit het spel. Tot die tijd kun je altijd kijken naar de inhoud van de Okey Kisten. Beloningen die dan nog niet opgehaald zijn zullen verlopen en worden niet teruggestort.

  Shop Aanbiedingen

  Tijdens het Okey Evenement kun je gruwelijke goede Nederwereld en Anderwereld kostuums scoren in de shop. Er zijn ook kleine mummies en twee bovennatuurlijke raven als rijdier beschikbaar als aanvulling.

  Draag kostuums, hoofduitrusting, gebruik je huisdier en ontvang krachtige setbonussen.

  • ERV +150%
  • Magische/fysieke aanval +5%
  • Vaardighedenschade +5%

  Tombola

  Haal je tickets en win fantastische prijzen!

  • Start evenement: 11 augustus 2021 – 5u 's ochtends
  • Einde evenement: 24 augustus 2021 – 23:59u

  Veel speelplezier en succes! Het Metin2 Team